Tuinmeubel inspiratie

Tips om je tuin low budget op te fleuren!

Je hebt het vast wel eens gezien in woonmagazines, een gezellige overkapping of een leuk relaxhoekje in de tuin. Of een prachtig ingericht tuinhuisje! Het is toch heerlijk om op een zomeravond nog even lekker te kunnen genieten in een prachtige tuin of gezellig te barbecue├źn onder de veranda. Kleine details kunnen jouw tuin al een stuk gezelliger maken en is geschikt voor ieder budget! Hier zijn een aantal tips om jouw tuin weer helemaal op te fleuren voor in de zomer. Ben jij benieuwd hoe je dit kan doen? Lees dan maar snel verder. 

Als eerste kan je beginnen bij de kleine details. Begin daarom eens met je tuin grondig onder handen te nemen, je gaat het niet verwachten maar hiervan bloeit jouw tuin al enorm op. Denk bijvoorbeeld aan het mos tussen de tegels weghalen of je tuinmeubelen schoonmaken en het belangrijkste is natuurlijk houd dit dan ook goed bij! Jouw tuin zal automatisch al een stuk strakker en netter lijken. Daarnaast is het ook heel leuk om gebruik te maken van bloemen en planten. Aangezien er ruime keuze is aan soorten bloemen en planten kun je kiezen voor onderhoudsarme planten of bloemen. Ook kun je kiezen voor hele kleurrijke bloemen, kortom er zijn genoeg opties. Je kan ook er voor kiezen om bijvoorbeeld hangpotten te kopen of andere leuke bloempotten of bakken. 

Naast leuke bloemen of planten kun je ook genoeg klein decoraties die het verschil maken. Denk dan bijvoorbeeld aan een leuk vogelhuisje of een insectenhotel. Deze aankopen zijn niet alleen leuk voor het oog maar is ook nog eens goed voor de natuur! Bloemen en planten zijn goed voor de bijen (deze worden met uitsterven bedreigd). Je tuin opfleuren is dus niet alleen goed voor jou maar ook nog een hartstikke bewuste groene keuze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *