Tuinmeubel inspiratie

Opties om jouw tuinhuisje een nieuw leven in te blazen

Heb jij een tuinhuisje in je tuin staan maar weet je eigenlijk niet zo goed wat voor functie je het tuinhuisje moet geven? Het is eigenlijk zonde om het als schuur te gebruiken aangezien er zoveel meer mee kan! Een tuinhuisje is super leuk en je kan hier ook echt een klein paradijsje van maken, maar dan moet je natuurlijk wel weten wat je ervan zou kunnen maken. Het ligt natuurlijk wel een beetje aan de grootte van je tuinhuisje maar onlangs dat zijn er meer dan genoeg opties!

Hobbyruimte

Je zou ervoor kunnen kiezen om jouw tuinhuisje in te richten als hobby of speelkamer. Denk dan bijvoorbeeld aan een ruimte waar je zou kunnen oefenen als je een instrument bespeeld. Een atelier voor iemand met creatieve hobby’s of een speelkamer voor de kids zodat ze ongestoord kunnen ravotten.

Werkruimte

Je kan er ook voor kiezen om het als extra werkruimte in te richten. Denk dan bijvoorbeeld aan een soort kantoorachtige zetting. Plaats een grote kast een bureau en zorg voor stroom en je kan ongestoord aan de slag. Ook is het dan ideaal om belangrijke documenten te bewaren of je kinderen hun huiswerk te laten maken. Als je een redelijk groot tuinhuisje hebt zou je er ook voor kunnen kiezen om het in te richten als massagepraktijk, nagelstudio, schoonheidssalon of een mancave. 

Logeerkamer

Een tuinhuisje is ook zeker geschikt als extra slaapkamer. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het huisje goed geïsoleerd is en er stroom is als je hier voor kiest. Daarnaast is het wel een flinke ingreep om je tuinhuisje om te toveren tot verblijf maar het is zeker de moeite waard! Heb je een vrij groot tuinhuisje? Dan zou je er ook nog voor kunnen kiezen om het tuinhuisje te verhuren als je dit leuk vind. Zorg dan wel dat alle faciliteiten er zijn zoals een badkamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *