Tuinmeubel inspiratie

Een mooie maar onderhoudsarme tuin!

Ben jij geen echte tuinier maar zou je wel graag een mooie gezellige tuin willen? Dat is zeker mogelijk, met een paar slimme aanpassingen kan je jouw tuin zowel gezellig en mooi als onderhoudsarm maken. Want hoe fijn is het nou om even lekker buiten te zitten in de zomer zonder je te schamen bij je vrienden of familie voor je tuin. Steek de handen een dagje uit de mouwen en ga voor een prachtig resultaat waar je nog jaren van kan genieten! Lekker buiten zitten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Maak van jouw tuin een ware droomtuin met deze gouden tips! 

Je kan er als eerst er voor kiezen om zoveel mogelijk te betegelen of voor gras te kiezen. Door een groot deel van je tuin te betegelen hoef je het al gras al niet meer te maaien of nog maar een klein beetje, het enige wat je hoeft te doen is zo nu en dan onkruid tussen de tegels weg te halen of ze even schoon te maken (afhankelijk van wat voor soort tegels je hebt natuurlijk). Tegels zijn helemaal niet zo saai en daarnaast kun je het ook heel makkelijk opleuken! Als je toch liever gras wilt kan je nog voor kiezen om een grasmaairobot aan te schaffen. 

Om je tuin wat verder op te fleuren zijn natuurlijk planten en bloemen nodig. Je hoeft geen bloemen of planten in je tuin zelf te zetten, het is natuurlijk veel makkelijker om ze gewoon in grote bloembakken of leuke potten te doen! Zet bijvoorbeeld op de hoek van het terras een leuk boompje in een grote pot of een leuke cactus, cactussen zijn onderhoudsarm en hartstikke leuk om te zien dus ideaal voor jouw tuin! Leuke bloembakken en planten geven jouw tuin een gezellige uitstraling en toch is het lekker makkelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *