Tuinmeubel inspiratie

De nieuwste woontrend

Het nieuwe jaar is weer aangebroken en dat betekent… jawel jawel een nieuwe trend! Je kan het natuurlijk groots aanpakken door weer eens nieuwe meubelen te kopen maar je kan het natuurlijk in details doen. Kan jij ook niet wachten om de nieuwe trends toe te passen in jouw interieur? En ben jij benieuwd wat de nieuwe trend is van dit jaar? Lees dan snel verder!

Dit jaar lijkt vrij veel op het jaar hiervoor maar dit jaar komt er lekker veel kleur bij in! De kleuren van dit jaar zijn voornamelijk warme kleuren zoals bruin, beige, rood, geel en donkergroen. Ook de vormen in het interieur worden meer ronder dus het industriële gaat er meer uit en het knusse komt er meer in! Meer kleur is natuurlijk wel spannend en al helemaal als je het niet gewend bent. Je hoeft ook echt niet gelijk een muur groen te verven houd de muren een neutrale kleur en laat meubels en andere decoratie het werk doen anders word het wel heftig. Ook is het dan lastig om dan later je interieur weer eens aan te passen als je dat wil. Dus met andere woorden begin niet door te slaan met kleuren. Houd een mooi balans tussen neutrale kleuren en de warme kleuren. 

Durf je het niet aan om gelijk een gekleurde bank te kopen? Heel begrijpelijk natuurlijk, daarom kan je het eerst ook rustig opbouwen door te beginnen met gekleurde decoratie zodat je er rustig aan kan wennen. Zo kan je het langzaam steeds verder opbouwen zoals later andere stoelen voor in de eetkamer of een gekleurd bijzettafeltje. Je hoeft ook niet alles te veranderen of in een kleur te doen, probeer nogmaals een balans te vinden en het niet te druk te maken. Kies dus voor 1 accent kleur bijvoorbeeld geel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *